maanantai 18. toukokuuta 2009

Pit Stop at Basel

Nyt ovat kesäsuunnitelmat edistyneet taas askeleen verran. Lennot tulikin hankittua jo aiemmin, mutta tuossa muutama päivä sitten päätin tosiaan viettää pari päivää Baselissa, sitä kun niin hehkutettiin monelta taholta.
Hostellitarjonta oli melkoisen vähäistä, onnistuin löytämään netistä ehkä kolme hostellitasoita ja -hintaista yöpymispaikkaa, joista niistäkin kaksi sijäitis käytännössä saman kadun varrella. Onneksi kyseinen katu karttaa tarkastellessa osoittautui melkoisen keskeiseksi, joten nyt on sitten varattuna kolme yötä kahdeksan hengen sekadormissa YMCA:n hostellista. Ainakin Belfastissa kyseisen ketjun hostelli oli yksi Brittein reissun parhaista, joten toivoa sopii, että viihdyn Baselin vastaavassa vähintään yhtä hyvin.
Apurahojen kanssa on ilmennyt joitain ongelmia, kuten se, että niiden saaminen saattaa vaikuttaa kesätukien saamiseen. Toivottavasti eivät ainakaan hirveästi viivästy kaikkien lisälappusten ja todistusten hamstraamisineen. Ja ainakin yliopistolliset etanapalkat olisivat tulossa tuossa kuun vaihteessa, jos hyvin sattuu, joten ehkäpä kesäkuunkin vuokranmaksu on turvattu. Toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti