tiistai 23. kesäkuuta 2009

Countdown

Aika lailla viimeiset hetket alkavat olla käsillä ennen lähtöä. Jännittävää. Aika on taas kulunut niin huimaa vauhtia, ettei ole oikein kunnolla ehtinyt tajutakaan tätä hetkeä. Edessä olisi vielä muutamia arkiaskareita ja pakkaaminen. Mikä murheenkryyni! Mistä minä tiedän, mitä kaikkea saatan tarvita seuraavan kahden kuukauden aikana?!?! Päädyn kuitenkin lopulta haalimaan hätäisesti kasaan jotain epämääräisiä vaatekappaleita, passin ja hammasharjan ja heitän ne rinkkaan. Sitten menoksi. Voi sieltä periltä sitten ostella puuttuvat tarvikkeet. Ja joka tapauksessa sieltä nyt tulee kuitenkin ostettua ihan liikaakin kaikkea..

Sveitsin puolelta on työkuvioihin tullut taas viime hetken muutoksia siten, että ohjaajani ja työnkuvani vaihtuivat jälleen. Kakkosohjaajani kun saikin kuukauden työmatkan USA:an geenimaissia testaamaan, niin nyt sitten tutustun Sveitsissä labran perusmenetelmiin ja sen sellaisiin heinäkuun ajan (kun sekä ykkös- että kakkosohjaajani ovat työmatkoilla Atlantin tuolla puolen..). Elokuussa sitten saan ehkä tehdä jotain omaakin projektia. Toivottavasti.

Koko reissun suunnittelu on tähän mennessä osaltani aika pitkälle pyörinyt vajaan viikon mittaisessa Pohjois-Italian excursiossa.. Sinne varattiin hurjan kivoja hotelleja ja hostelleja ja vielä Veronan oopperajuhliin liput. Jeii, oopperaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti